Hur aktiverar jag Google Discover?

Letar du just nu efter ett teknikföretag som kommer att kunna förse dig med olika typer av faciliteter och tjänster? Om ditt svar är ja, bör du lära dig mer om Google så snart som möjligt. Det är en typ av programvara som du kan använda för att ta hand om dina officiella och privata krav utan några svårigheter.

Du kan navigera i dess tjänster för att skicka meddelanden, skapa e-postadresser, genomföra möten, söka information, marknadsföra ditt varumärke, skapa en webbplats, ladda ner videor, ladda upp bilder etc., med stor marginal. Som ett resultat bör du komma ihåg att veta mer om hur det fungerar och kan ändra kursen i ditt onlineliv med hjälp av Google support team så snart du får tid.

En av de bästa delarna med detta program är att det har ett mycket effektivt användargränssnitt som du kan anpassa beroende på dina preferenser, krav och bekvämlighet.

Är det här en av de första gångerna du har försökt ta reda på hur du laddar ner och ställer in ett förstklassigt mångsidigt program som Google på din dator, bärbara dator eller smartphone? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på vad du ska göra eller var du ska börja.

Men betyder det att du måste ge upp? Nej. Det beror på att Google tekniska support team kan göra saker bättre för dig inom några minuter. Allt du behöver göra är att ringa, sms:a, mejla eller livechatta med dem enligt dina planer.

Förutom det finns det några steg du kan följa om du vill stänga av Google Discover. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:

1. Det första du behöver göra är att ladda ner och öppna programmet Google på din dator eller smartphone

2. När du befinner dig på programmets startsida efter att ha loggat in, tryck på profilbildsikonen i det övre högra hörnet av skärmen

3. Från listan över alternativ som du fått, välj fliken Inställningar du kommer att stöta på

4. Klicka på rutan Upptäck som du hittar på nästa uppsättning alternativ som är tillgängliga på din skärm

5. Stäng av den och spara ändringarna

Ring Googles support Sverige nummer om du inte förstår något av stegen ovan.

Popular posts from this blog

Hur aktiverar jag Google Discover?

Hur inaktiverar jag Google gästläge?