Hur inaktiverar jag Google gästläge?

 Vill du vara en del av en värld där varje individ är superinvesterad i teknik och internet? Om ditt svar är ja, måste du lära dig hur du skaffar dig de bästa fördelarna. Det bästa sättet att göra det är med hjälp av effektiva och lämpliga program som Google. Det är en sorts applikation som du kan ladda ner och använda för att utföra flera uppgifter därefter.

När du har lärt dig hur du navigerar bland de många tjänsterna som tillhandahålls av detta program kommer du att förstå hur lätt ditt officiella och privata ansvar kan bli. Som ett resultat bör du göra ditt bästa för att ta reda på hur du använder dessa funktioner med hjälp av Google support team så snart du får lite tid.

En av de bästa delarna med att ha denna applikation på ditt system är att den kommer att göra det effektivt för dig att ansluta till människor, leta efter information, marknadsföra ditt varumärke, skapa e-postadresser, chatta med dina vänner, etc.

Oavsett vem du är eller hur väl insatt du kan vara med teknik och internet, kan du fortfarande tycka att det är ganska utmanande att förstå hur du installerar och registrerar dig för ett mångsidigt program som Google om det här är första gången.

Men betyder det att du ska ge upp dina behov och krav? Nej. Det beror på att Googles tekniska support team kan lösa dina problem inom några minuter. Om du förklarar din förvirring för dem kommer de att ge dig flera tips, förslag och lösningar i enlighet med detta.

Förutom det finns det några instruktioner du bör följa om du vill inaktivera Google Guest Mode. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:

1. Det första du behöver göra är att öppna Google-applikationen och logga in på din profil

2. När huvudfönstret visas framför dig, tryck på profilbildsikonen i det övre högra hörnet av skärmen

3. Från den nya listan med alternativ, välj fliken Inställningar och öppna sedan fönstret Säkerhet och sekretess

4. Klicka på rutan Hantera andra personer från nästa uppsättning alternativ som du får

5. Öppna fliken Gästsurfning och välj sedan Inaktivera

Ring Google support Sverige nummer om du vill få mer information om denna aspekt.

Popular posts from this blog

Hur aktiverar jag Google Discover?

Hur aktiverar jag Google Discover?